A várpalotai 3H Központban elkezdődtek a felújítási munkák

Az épület Várpalota belső iparterületén található a Bányabekötő úton. A jelenlegi tulajdonosai 2019-ben vásárolták meg az épületet. A vásárlás után megkezdődött az épület felújítása és modernizálása, valamint környezetének rendbetétele. A felújítás után az épület lehetőséget ad a vállalkozásoknak hosszútávra iroda, raktár esetlegesen üzlethelyiség bérlésre. Mintegy inkubátor házként területet biztosít a meglévő vállalkozások megnövekedett bérleti igényének kielégítésére.

A felújítás során az épülethez tartozó területen, kerítéssel körbevett parkoló került kialakításra. Az épület könnyen megközelíthető, 2 perc autóútra van a város központjától.

Az épület külső felújítása során az összes nyílászáró kicserélésre kerül, új tető és külső homlokzati hőszigetelést kap, mellyel az üzemeltetési költségek alacsonyan tarthatók. A fűtést és hűtés hőszivattyús rendszert biztosítja.

A belső felújítás során az összes belső vakolat, burkolat megújul, minden épületgépészeti elem kicserélésre kerül. Új szociális helyiségek és terek kerülnek kialakításra. A továbbiakban a belső tereket az igényeknek megfelelően mobil válaszfal rendszerrel lehet megfelelő méretűre kialakítani.

2019-ben került új tulajdonosok kezébe a Várpalota iparterületén lévő épület, akik a 3H Központ fantázianevet adták neki. Az épület nem volt túl jó állapotban, de új tulajdonosaik szándékában állt, hogy ezen változtassanak. Az épület mára komoly és látványos átalakulásokon ment keresztül.

A felújítási munkák várhatóan 2021. nyarára fejeződnek be teljeskörűen. Ezt követően a bérlőket egy központi elhelyezkedésű, kamerával őrzött, energiahatékony épület fogja várni igényes környezettel és saját parkolóval.